Košmaras rusams. Ukraina sudaužė Rusijos armijos koncentraciją, daugybė „300“, sužeistas 4-osios tankų divizijos vadas  ()

Birželio 19 d. Ukrainos kariškiai užpuolė Rusijos armijos koncentraciją Volnovachoje, o okupantai smogė civiliams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė Rusijos armijai košmarą. Nepatvirtintais duomenimis, gynėjai pataikė į Rusijos karių ir karinės technikos koncentraciją.

Preliminariai pranešama, kad RF ginkluotųjų pajėgų 4-osios tankų divizijos vadas Jevgenijus Žuravlevas buvo sužeistas ir greitosios medicinos pagalbos automobiliu išvežtas į ligoninę Rostovo mieste.

„Pasakysiu viena: smogė į reikiamą vietą, informacija patikima. Daug sunaikintos technikos. 10-11 „Uralų“, – praneša okupuoto miesto gyventojai.

Nukentėjo daugiau nei 20 okupantų ir vadinamosios Volnovachos srities „administracijos“ darbuotojų.

Vietos gyventojai rašo, kad iš pradžių išgirdo 7-9 smūgius, o po kurio laiko – dar iki 4 sprogimų. Paaiškėjo, kad norėdami nuslėpti rezonansinę informaciją apie Rusijos armijos nuostolius, okupantai smogė į humanitarinės pagalbos skirstymo vietą, kaltę suvertę Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Rusams apšaudžius humanitarinės pagalbos skirstymo vietą buvo sužeisti 23 žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(1)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: