[ŽT] Zalužnas pasirodė „karštoje vietoje“ fronte. Ukraina ūžia, ką pamatė video (Video)  ()

Internete įsiplieskė diskusija: kurį personažą pasirinko vyriausiasis vadas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-21 [ŽT] Zalužnas pasirodė „karštoje vietoje“ fronte. Ukraina ūžia, ką pamatė video (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 19 d. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vyriausiasis vadas Valerijus Zalužnas kartu su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininku generolu leitenantu Sergejumi Šaptala lankėsi  vietovėse, kuriose vyksta įnirtingi mūšiai.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Zalužnas savo „Telegram“ kanale paskelbė, kad Rusijos kariuomenė visomis išgalėmis bando atremti Ukrainos ginkluotuojų pajėgų veržimąsi. Viena iš įsibrovėlių gudrybių yra įtvirtinimų sistema su tankiai užminuotomis vietomis.

Tačiau nepaisant įnirtingo pasipriešinimo, Ukrainos gynėjai ir toliau išlaisvina užgrobtas gyvenvietes.

Dėmesingi vartotojai atkreipė dėmesį ne į Zalužno pranešimą apie kelionę, o į neperšaunamos liemenės antsiuvą. Internete įsiplieskė diskusija: kurį personažą iš „Žvaigždžių karų“ pasirinko vyriausiasis vadas - Grogą arba Baby Yodą?

 

Vartotojai demonstruoja savo žinias apie „Žvaigždžių karų“ veikėjus ir diskutuoja tarpusavyje, tačiau kai kur jie yra solidarūs: Zalužnas labai švelniai ir subtiliai palinkėjo Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms stiprybės mūšyje su priešu, ištardamas frazę: „Tegu jėga bus su tavimi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(1)
(25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: