[ŽT] „Padidėjo 100 km.“ Skelbiamas žemėlapis, kas dabar laukia rusų (Video, foto)  ()

Rusijos kariuomenės aprūpinimas Zaporižios fronto sektoriuje taps daug sudėtingesnis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sudaužyti Čongaro tiltai į okupuotą Krymą stipriai apsunkins Rusijos kariuomenės, kuri šiuo maršrutu gabeno amuniciją, įrangą, degalus ir tepalus bei maistą, logistiką. Tačiau ir dabar optimalus koridorius patyrė rimtų nuostolių ir rusai bus priversti daryti didelį lankstą per Armianską.

Po tiltų apgadinimo Rusijos okupacinės kariuomenės kelias iš Melitopolio į Krymą iš karto padidėjo 100 km, nes kelias per Armianską yra daug ilgesnis. Be to, šioje atkarpoje keliai yra daug prastesni.

Socialiniuose tinkluose palygino okupantų bendradarbių pareiškimus po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išpuolių prie Čongaro ir Antonivkos tiltų. Anksčiau, prieš Chersono išvadavimo operaciją, Rusijos bendradarbis Stremousovas taip pat tikino rusus, kad problemų, susijusių su Antonivkos tilto apšaudymu, nėra. Netrukus po to jis mirė. Socialinių tinklų vartotojai mano, kad Saldo dabar gali ištikti panašus likimas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: