[ŽT] „Laukiame!“ Skabejeva brėžia paraleles tarp Čongaro ir Antonivkos tilto (Video)  ()

Propagandistė Olga Skabejeva yra sunerimusi ir ruošia publiką dar vienam „geros valios gestui“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iki birželio 23 dienos Rusijos kariuomenė turėjo du logistikos centrus – Armianską ir Čongarą, per kuriuos įsibrovėliai galėjo pasitraukti iš Ukrainos pietų į Krymą. Tačiau Čongare įvyko sprogimas ir dabar aišku, kad Armianskas nepajėgs susidoroti su visos Rusijos kariuomenės grupės perėjimu traukimosi metu. Trauktis per Mariupolį dar pavojingiau: Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau netoli okupuoto miesto.

Propagandistė Olga Skabejeva yra sunerimusi ir ruošia publiką dar vienam „geros valios gestui“.

Lygiai taip pat, mes prisimename, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo Chersono operaciją. Tada jos smogė Antonivkos tiltui. Teoriškai tokie Kyjivo veiksmai turėtų lemti neatidėliotiną atsaką smūgiams į sprendimų priėmimo centrus Ukrainoje. Neseniai Šoigu perspėjo, kad už „Šiaurinės karinės apygardos“ zonos ribų esančių teritorijų, įskaitant Krymą, apšaudymas sukels smūgius, kaip jis sakė, į sprendimų priėmimo centrus Ukrainoje. Tai laukiame!“, - kalbėjo Skabejeva.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(28)
(-24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: