[ŽT] „Gal jau gana? Aš nesuprantu. Niekaip!“ Solovjovas šokiruotas, ką padarė Ukraina (Video)  ()

Solovjovas nesupranta, kodėl Ukraina yra pajėgi efektyviai smogti Rusijai svarbiems tiltams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai ir toliau piktinasi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketos smūgiais į Čongaro tiltus ir reikalauja Kremliaus atsako. Vienas pagrindinių Kremliaus propagandistų Vladimiras Solovjovas tiesioginiame eteryje piktinosi, kad Ukraina yra pajėgi efektyviai smogti Rusijai svarbiems tiltams, o Rusijos kariuomenė to nepajėgia padaryti.

Negana to, Solovjovas prisiminė, kaip Rusijos karo ekspertai minėjo, kad pataikyti į tiltą ir jį sugriauti yra nepaprastai sunku, tačiau Ukraina tai daro nuolat. Šio fakto Solovjovas negalėjo logiškai paaiškinti.

„Jie smogia tiltams Krymo ir Chersono regiono pasienyje. Tuo pačiu metu atkreipkite dėmesį, kad mums buvo pasakyta: „Na, tai labai sudėtinga, smūgiai į tiltus.“ Gal jau gana? Aš nesuprantu. Niekaip! Jie smogia mūsų tiltams, o mes - ne. Raskite logišką paaiškinimą“, – sako Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(0)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: