[ŽT] Maištas įgauna pagreitį - pranešama, kad „Wagner“ numušė didelį Rusijos lėktuvą (Video)  (1)

„Wagner“ numušė jau kelis rusų sraigtasparnius, bet dabar pasirodė nepatvirtintos informacijos ir apie tai, kad sukilėliai numušė didelį rusų lėktuvą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-24 [ŽT] Maištas įgauna pagreitį - pranešama, kad „Wagner“ numušė didelį Rusijos lėktuvą (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame - krentantis degantis transporteris „An-26“:

„An-26“ yra nedidelis transporteris, bet nemažas lėktuvas - jame telpa 40 keleivių arba 5,5 tonos krovinio. Tokius lėktuvus Rusija naudoja amunicijos ir karių pergabenimui. Anksčiau buvo pasirodžiusi informacija, kad Rusija link Ukrainos sienos lėktuvais gabena karius ir, tikriausiai, ginkluotę.

Ar „Wagner“ turi kuo numušti aukštai skrendančius lėktuvus, kurių nepasiekia nuo peties leidžiamos raketos? Taip! „Wagner“ naudoja „Pancir“ ir kitas priešlėktuvines sistemas. Taigi, nors informacija nepatvirtinta, „An-26“ galėjo būti numuštas.

 

„Wagner“ jau numušė bent 4 Rusijos sraigtasparnius. Voroneže „Wagner“ pagaliau susiduria su didesniu pasipriešinimu - pranešama, kad sukilėliai yra apšaudomi, bet turi nemažai ginkluotės ir ryžto judėti toliau. Tuo tarpu prie Maskvos įrengiami barjerai, ant greitkelių telkiama technika. „Wagner“ neturi paramos iš oro ir turbūt neturės, jei prie maišto neprisijungs koks nors oro pajėgų dalinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(83)
(2)
(81)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: