„Jūs tai padarėte“. Serbijos prezidentas surado „kaltuosius“ dėl Prigožino maišto  (1)

Pasak Aleksandro Vučičius, jis neabejoja, kad Vakarų šalys „Wagner“ vadovui padėjo iš išorės, nes labai tikėjosi karinio perversmo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Jūs tai padarėte“. Serbijos prezidentas surado „kaltuosius“ dėl Prigožino maišto  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas su Vakarų specialiųjų tarnybų pagalba galėjo sukelti maištą Rusijos Federacijos teritorijoje. Tokią nuomonę birželio 25 d. vietos televizijos eteryje išsakė Serbijos prezidentas Aleksandras Vučičius.

Anot jo, jis turi informacijos, rodančios, kad užsienio specialiosios tarnybos nuotoliniu būdu dalyvavo tame, kas vyksta Rusijos Federacijoje, ir dėl to niekam neturėtų kilti abejonių.

Be to, Aleksandras Vučičius įsitikinęs, kad Vakarų tarnybos dalyvauja ir daugelyje kitų dalykų, kurie pastaruoju metu vyksta Europos žemyne.

Pagalba iš išorės tikrai buvo, – tęsia Serbijos prezidentas, nes Vakaruose buvo labai daug lūkesčių dėl Jevgenijaus Prigožino ir Kremliaus karinės-politinės vadovybės konflikto.

 

 

Aleksandras Vučičius taip pat pridūrė, kad dėl maišto Rusija prarado „tik septynis“ sraigtasparnius, tačiau pasekmės galėjo būti daug stipresnės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(25)
(-20)

Komentarai (1)