„Sprogimas bus. Esu tuo tikras 100%.“ Ekspertas skelbia tikslų laiką, kada bus susprogdinta Zaporižios AE  (7)

Ekspertas sako, kada tiksliai bus susprogdinta Zaporižios AE.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fizikos-matematikos mokslų daktaras Liudvikas Litvinskis priminė gerai žinomą aforizmą, kad jei pirmame spektaklio veiksme ant sienos kabo pistoletas, tai trečiame veiksme jis tikrai iššaus. Šia fraze jis norėjo pabrėžti, kad teroro aktas Zaporižios AE yra neišvengiamas. Kitas klausimas: kas konkrečiai įvyks ir kada.

Liudviko Litvinskio interviu radijui „Radio NV“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Branduolinės energetikos ekspertas išsakė savo nuomonę apie sprogimo Zaporižios atominėje elektrinėje tikimybę: „Esu įsitikinęs, kad teroro aktas įvyks. Faktas tas, kad Rusija turi ketinimų padaryti kuo didesnę ekonominę žalą Ukrainai. Esu tuo įsitikinęs. Vienintelis dalykas, kuriuo vis dar abejoju, kad šio teroro akto pasekmės bus radiacinė avarija su radioaktyvumo išmetimu į išorę. Esu visiškai įsitikinęs, kad „geros valios gesto“ metu jie visomis priemonėmis darys žalą Zaporižios elektrinei.“

Fizikos ir matematikos mokslų daktaras išsakė prielaidą, ką okupantai greičiausiai planuoja daryti Zaporižios AE: „Mano nuomone, labiau tikėtina, kad bus susprogdinti elektros įrenginiai, sugadintos turbinos, kad kelerius metus negalėsime naudotis Zaporižios AE. Man atrodo, kad tai yra šiandieninis jų tikslas, kurį Rusija su didele tikimybe įgyvendins.“

 

Branduolinės energetikos ekspertas Liudvikas Litvinskis pareiškė, kad tuo metu, kai okupantai pasitrauks, jie susprogdins Zaporižios atominę elektrinę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(39)
(-30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)