„Vyksta slaptas karas su slaptomis taisyklėmis.“ JAV labai nepatenkinta, ką padarė Zelenskis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

pirmas 2023-07-07 11:20
Pagal vieną iš ateities prognozių, ateityje valstybių neliks, bus vieninga žmonija, kariauti nebus priežasčių.
Benediktas 2023-07-07 12:22
Jau seniai taip gyvename ES. Sienų nėra viduje ES ir niekas nekariauja, nors seniau Europojo netgi labiausiai kariavo. Pasirodo, galima turėti savo kalbą, papročius, įstatymus ir gyventi su kitomis šalimis be sienų. Sienos - tik administracinės. Tai ne ateitis, tai jau seniai realybė. tik yra dar iki to nedaaugusių valstybių aplink ES.
sigun 2023-07-07 12:32
Prie ko Nordstream ir Ukraina? Ypač kai žinoma, kad susprogdinimas naudingiausia buvo Rusijai ir dėl Ukrainos dalyvavimo nėra įrodymų, o dėl Rusijos dalyvavimo netiesioginių įrodymų kaupiasi?. Jei straipsnyje viena yra melas, reiškia ir kitkas iš piršto laužta, bile parašyt sensaciją. Tik klausimas kam tokį Š tiražuoti?
SaMaras 2023-07-07 15:44
Aha.. ir atsiranda visokių orbanu ir pan kurie iš vidaus puvinį skleidžia.. na nebus karų tai bus maištai, revoliucijos, perversmai... Žmonės tokie sutvėrimai... Vistiek atsiranda nepatenkintų ir norinčių būti gudresniais už kitus...
Benediktas 2023-07-07 16:10
Visada atsiras, kas skleidžia puvinį. Lietuvoje irgi tokių veikėjų yra, tik ne valdžioj dabar (nors ir dabar valdžioje tokių yra). Siūlai uždrausti rinkimus, kad tokie nepapultų į valdžią? P.S. Vengrija ne kariauja, sienos atviros. Patys suprantat, kad tikėtis, kad visi žmonės mąstys vienodai - tai irgi utopija.