„Ar tai pokštas? Absoliučiai pamišę rusų banditai veržiasi į Ukrainą!“ „Human Rights Watch“ drebina pasaulį. Skelbiama audringa reakcija  ()

Podoliakas perspėja dėl HRW provokacijos prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nevyriausybinė organizacija „Human Rights Watch“, tirianti ir nagrinėjanti žmogaus teisių pažeidimus, perspėjo JAV valdžios institucijas netiekti kasetinių šaudmenų Ukrainai. Jų teigimu, tokia karinė pagalba esą gali sukelti „civilių gyventojų kančias“.

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas M. Podoliakas piktai reagavo į HRW poziciją, pavadindamas ją bejėgiška ir neveiksnia.

„Tik pagalvokite apie tai: absoliutūs bepročiai rusų banditai įsiveržia į Ukrainą, vykdo žiaurų genocidinį karą, žudo civilius gyventojus, vykdo viešas egzekucijas, prievartauja moteris, grobia vaikus, atakuoja didelius miestus sparnuotosiomis raketomis... Tuo pat metu šalia stovi „žmogaus teisių organizacija“ su užrašų knygele ir kaltina... Ukrainos žmones, kad jie nepakankamai nusiginklavo dėl 2005 m. tarptautinių konvencijų ir Budapešto memorandumo“, - piktinosi Podoliakas.

Prezidento kanceliarijos patarėjas piktinasi kaltinimais, kad ukrainiečiai nuo priešo agresijos ginasi visomis įmanomomis priemonėmis, užuot pasidavę pirmą dieną.

 

Maža to, žmogaus teisių gynėjai nusprendė pradėti agresyvią lobistinę kampaniją, kad būtų nutrauktas kasetinių šaudmenų tiekimas Ukrainai.

„Ar tai pokštas? Tai pokštas? O gal Rusijos agentų invazija į įvairias pasaulio „tarnybas“ galutinai sunaikino moralinius imperatyvus?“ - klausė Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(223)
(11)
(212)

Komentarai ()