[ŽT] Labai netikėta, ką aptiko kratos metu. Prigožinas turi paslaptį  ()

„Darbuotojai“ atskleidė Prigožino paslaptį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas gydėsi nuo vėžio. Kalbame apie pilvo srities (tiesiosios žarnos, išangės kanalo ar išangės) vėžį, rusų leidiniui „Projekt“ pasakojo du jo „darbuotojai“.

Banditų gaujos vadas ilgą laiką rimtai gydėsi nuo vėžio. Leidinio šaltinių teigimu, dabar „naviko formavimosi procesas tariamai sustabdytas“.

Dėl ligos Prigožinas tariamai veda sveiką gyvenimo būdą ir laikosi griežtos dietos.

Vienas iš ilgamečių Prigožino „darbuotojų“ tvirtina, kad pastaraisiais metais tik kartą matė, kaip jis leido sau išgerti stiklinę limonado.

Žurnalistai taip pat pažymi, kad per kratas Prigožino užmiesčio namuose buvo aptiktas gerai įrengtas medicinos kambarys su intensyvios terapijos lova, ventiliatoriumi ir deguonies koncentratu.

 

Pagal „Projekt“, Prigožinas buvo gydomas elitinėje Sogazo klinikoje, kuri priklauso Putino dukrai Marijai Voroncovai. Jis buvo vienas iš pirmųjų jos klientų, gavęs „super VIP“ statusą su pavarde „Dmitrijus Geileris“. Per kratas jo namuose  rastas pasas su tokiu vardu.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(5)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: