Prasideda panika. Propaganda skelbia, kas bus, jei karas nebus sustabdytas dabar (Video)  ()

Rusija pradeda suvokti, kas nutiks, jei karas su Ukraina tęsis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai, anksčiau palaikę karą su Ukraina iki pergalės ir raginę pasiekti Kyjivą, dabar pradėjo kalbėti kitaip ir pamažu pripažįsta, kad Rusijai nepavyks laimėti ir užgrobti Ukrainos, kad karas atsidūrė aklavietėje ir nėra prasmės jo tęsti.

Vienas iš Rusijos leidinių pakvietė rusų karo korespondentą Igorį Dimitrijevą, kuris 2022 m. vasario 24 d. su Rusijos kariuomene žygiavo į Kyjivą ir dirbo okupacinėje Ukrainos vyriausybėje, tačiau dabar pripažįsta, kad specialioji operacija žlugo ir ją reikia kuo greičiau nutraukti.

Be to, pasak jo, tolesnis karo veiksmų tęsimas prives prie Rusijos dezintegracijos, nes sutelkus visus vidaus išteklius kovinėms operacijoms sumažės stabilumas Rusijos Federacijoje, o po to gali žlugti ir Rusijos valstybė. Žurnalistas Denisas Kazanskis vaizdo įrašo fragmentą paskelbė savo „YouTube“ kanale.

„Konflikto pratęsimas, jo tęsinys pradės griauti Rusiją iš vidaus, ir nebebus klausimo, kur tiksliai yra mūšio linija, o ar apskritai valstybė bus išsaugota aiškiomis sienomis. Jūs ir bendraminčiai tiesiog metate visus turimus resursus tam, kad įgyvendintumėte tą tikslą, kuris sunaikins šalį iš vidaus“, - sakė propagandistas, ragindamas nutraukti karą ir pradėti derybas su Ukraina. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(130)
(2)
(128)

Komentarai ()