„Ką daryti nuskurdusiame Volgograde, kuris degradavo?“ Ką padarė Putino numylėtinė ir arši karo propaguotoja (Foto)  ()

Paaiškėjo, kur yra olimpinė čempionė ir Rusijos kariuomenės majorė Jelena Isinbajeva.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino numylėtinės Jelenos Isinbajevos buvimo vieta tapo žinoma: olimpinė čempionė ir Rusijos kariuomenės majorė yra Ispanijoje, kurortinėje Tenerifės saloje. Apie tai tyrime rašo ispanų žurnalistai.

Po Rusijos invazijos į Ukrainą daug Rusijos piliečių paliko savo šalį, vieni nutraukė bet kokius ryšius su agresoriumi Putinu, o kiti slapstosi bei vykdo ardomąją bei priešišką veiklą prieš Ukrainą.

Isinbajeva yra ne tik sportininkė, ji anksčiau buvo Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatė ir arši karo prieš Ukrainą propaguotoja. Ji taip pat priklausė grupei, kuri pasisakė už Rusijos konstitucijos pakeitimus, kad Putinas liktų valdžioje neribotą laiką.

Ispanijos kurortiniame mieste Isinbajeva, matyt, gyvena elitiniame gyvenamajame komplekse. 2014 metais ji Monake pagimdė dukrą, kur taip pat ilgą laiką gyveno, periodiškai pasirodydama gimtinėje. Apie planus išvykti iš šalies sportininkė oficialiai paskelbė dar 2013 metais: „Noriu gyventi Monake. Ką daryti skurdžiame, degradavusiame Volgograde?“.

 

 

Isinbajeva taip pat yra valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ narė, turinti didelę įtaką priimant politinius sprendimus šalyje.

Be to, Isinbajeva yra Rusijos gynybos ministerijos karininkė ir turi majoro laipsnį, kurį Rusijos gynybos ministras Šoigu jai oficialiai suteikė 2015 m. gegužės 16 d.

Žurnalistai pažymi, kad didelė tikimybė, kad Isinbajeva ir toliau gyvena dviejose valstijose, tai vienoje šalyje, tai kitoje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(41)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: