[ŽT] „Tai kerštas.“ Peskovas skelbia, ką įsakė Putinas  ()

Peskovas patvirtino, kad raketų ataka prieš Odesą buvo Maskvos atsakas į Krymo tilto ataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia teigia, kad naktinis bandymas atakuoti Odesą ir Mykolajivą yra „atsakomasis smūgis“ už Krymo tilto susprogdinimą. Tai praneša Rusijos naujienų agentūros, remdamosi Kremliaus atstovo Dmitrijaus Peskovo žodžiais. Komentaruose Kremliaus naujienų agentūrai „RIA Novosti“ Peskovas patvirtino, kad tokiu būdu Maskva atkeršijo Ukrainai už ataką ant tilto.

Kartu Rusijos gynybos ministerija pareiškė, kad įsibrovėliai pradėjo „grupinį atsakomąjį smūgį“ prieš objektus, kuriuose tariamai rengtos atakas prieš Krymo tiltą, „taip pat jų gamybos vietą laivų statykloje netoli Odesos miesto“.

Ministerija padarė pareiškimą, kad okupacinė kariuomenė tariamai sunaikino kuro sandėlius Mykolajive ir Odesoje.

 

Kartu karo ekspertai pažymi, kad Ukrainos oro gynyba tinkamai susitvarkė su Rusijos puolimu, atremdama vieną masiškiausių Rusijos armijos smūgių. Naktį oro gynybos sistemos numušė šešis rusiškus kalibrus ir 31 droną-kamikadzę „Shahed-136“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(7)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: