[ŽT] „Deja, tokia žiauri mūsų realybė. Mes neturime pranašumo prieš rusus“  ()

Kaip pažymėjo generolas pulkininkas, prie Bachmuto ir Limano Rusijos pozicijos yra apsaugotos inžinerinėmis kliūtimis ir turi daug amunicijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos sausumos pajėgų vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis interviu BBC pabrėžė didelį Rusijos kariuomenės pranašumą amunicijoje. Jo teigimu, Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi galimybę vienu šūviu atsakyti į 7-8 priešo šūvius. Dėl to Ukrainos gynėjams kyla sunkumų ir greitas rezultatas mūšiuose tampa beveik neįmanomas.

„Mes neturime pranašumo prieš rusus, deja, karių skaičiumi. Ir artilerijos vienetų skaičiumi“, - sakė Syrskis.

Rusijos kariai prie Bachmuto ir Limano, anot Syrskio, yra apsaugoti inžinerinėmis konstrukcijomis, o tai lėtina Ukrainos pajėgų veržimąsi. Jis pažymėjo, kad Rusijos pajėgos turi pranašumą karių skaičiumi ir artilerijos pabūklų skaičiumi.

„Deja, tai yra mūsų žiauri realybė. Tačiau mes kruopščiai planuojame savo veiklą. Todėl galime pasiekti sėkmę. O dabar judame į priekį“, - pridūrė Syrskis.

 

Nepaisant sunkumų, Syrskis išreiškė pasitikėjimą Ukrainos karių sėkme ir pabrėžė, kad jie ir toliau juda į priekį. Jie siekia greito rezultato, tačiau generolas pripažįsta, kad situacija yra sudėtinga ir reikalauja pastangų. 

(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: