[ŽT] „Kremliuje prasideda kautynės.“ Skelbiama, kas nutiko Girkinui  ()

Kremliuje užvirė košė. Girkinas rimtai prisišnekėjo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-22 [ŽT] „Kremliuje prasideda kautynės.“ Skelbiama, kas nutiko Girkinui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos teroristo Igorio Girkino sulaikymas rodo, kad situacija Kremliuje eskaluojama ir tarp diktatoriško režimo atstovų prasideda vidinė konfrontacija.

Apie tai informuoja Censor.NET, remdamasis Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos atstovo Andrijaus Jusovo pareiškimu.

„Puškinas prisirašinėjo, Gagarinas prisiskraidė, o Girkinas prisikalbėjo. Tai gera žinia. Ten skardinė su vorais ir toliau aktyviai juda. Galime palinkėti sėkmės visiems proceso dalyviams“, – sakė Jusovas.

Anot jo, anksčiau panašūs procesai Kremliaus viduje vykdavo labiau paslėpta forma, tačiau po Prigožino pasikėsinimo sukelti maištą, jie „ėmė vis labiau ryškėti“.

Jusovas pasakė, kuo pasižymi Putino režimas: „Prigožinas nuvyksta į Maskvą ir numuša Rusijos armijos lėktuvus, o sulaikomas Girkinas“.

 

„Klausimas nėra susijęs su pačiu Girkinu. Prieš tai jis neveikė kaip nepriklausoma figūra. Tai reiškia, kad Kremliaus bokštų elitas pereina į aktyvią vidinės konfrontacijos fazę. Ir čia tikrai galime pasakyti, kas bus toliau", – pridūrė Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: