[ŽT] „Suvalkų koridorius bus paaukotas.“ Skelbia grėsmingą žinią, ką darys NATO, kad išvengtų Trečiojo pasaulinio karo (Video)  (20)

Baltijos šalys gali tapti Rusijos agresijos aukomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Snegiriovas po NATO viršūnių susitikime nuskambėjusių įspėjimų atsakė į žurnalisto klausimą apie tikimybę, kad V. Putinas rizikuos pradėti dar vieną karą. Karo ekspertas liūdnai pareiškė, kad Kremliaus vadovą bus sunku sustabdyti. Jis mano, kad Aljansas jam atiduos Suvalkų koridorių dėl šventos ramybės, kad tik nepakliūtų į karą, kuris taps Trečiuoju pasauliniu karu.

Dmitrijaus Snegiriovo interviu „Fabrika novin“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas išdėstė savo mintis, ką NATO šalys gali padaryti, kad išvengtų Trečiojo pasaulinio karo: „Analitikai kalba apie tai, kad Rusijos Federacija tikisi, kad NATO šalys, siekdamos išvengti Trečiojo pasaulinio karo scenarijaus, paaukos tam tikrą Baltijos šalių teritoriją (vadinamąjį Suvalkų koridorių).“

 

Jis pabrėžė svarbų niuansą: „NATO Chartijos 5 straipsnis buvo panaudotas tik vieną kartą – po 2011 m. įvykių. Rusijos Federacija tikisi, kad NATO šalys atsitrauks. Visgi, praėjusiame NATO viršūnių susitikime buvo demonstruojamos visiškai priešingos nuotaikos, ir aš noriu būti tikras, kad NATO šalių atsakas bus adekvatus, įskaitant karinį atsaką.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(73)
(-62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (20)

Susijusios žymos: