[ŽT] „Viskas žlugo. Ukrainos kontrpuolimo nebėra“ (Foto)  ()

Baltarusijos diktatorius Lukašenka atvyko į Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburge prasidėjo Vladimiro Putino ir Aleksandro Lukašenkos susitikimas. Nuo pirmųjų minučių Rusijos diktatorius pasižymėjo juokingu pareiškimu, kad Ukrainos kontrpuolimas jau žlugo.

Pasak „Telegram“ kanalo „Pul Pervogo“, Baltarusijos diktatorius Lukašenka į Rusiją atvyko liepos 21 d. Agentūra „Belta“ patikslina, kad Rusijos Federacijos ir Baltarusijos vadovai turės aptarti „įvairius svarbiausius ir esminius“ klausimus dvišalių santykių, tarptautinės darbotvarkės ir ekonomikos srityse.

Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“ praneša, kad susitikimo su Lukašenka pradžioje V. Putinas gyrėsi tariamai nepavykusiu Ukrainos kontrpuolimu.

„Putinas susitikime su Lukašenka pasakė, kad Ukrainos kontrpuolimo nėra: jis žlugo“, – rašo agentūra.

 

Be to, V. Putinas teigė, kad įsibrovėliai tariamai sunaikino neįsivaizduojamą kiekį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų užsienio technikos ir užsienio „samdinių“.

„Ten veikė daliniai, visiškai aprūpinti užsienio technika. Kalbant apie užsienio samdinius, jie taip pat patiria didelių nuostolių. Dėl savo kvailumo. Šalių, kurių vyriausybės šiandien siunčia žmones į karo zoną, visuomenė taip pat turėtų žinoti, kas ten vyksta. Ir mes tai pateiksime žmonėms, kad jie įvertintų savo valdovų veiksmus“, - sakė Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(36)
(-34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: