„Atkuria savo imperiją.“ Maskvoje isterija. Skelbia, ką daro Lenkija ir Lietuva  (5)

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas sakė, kad Sumų ir Černihivo sričių pasienio zonose gyvena lenkai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis apie tai parašė savo „Telegram“.

Volodinas pažymėjo:

„Vašingtonas ir Briuselis vykdo Ukrainos žmonių genocidą.

Pagal jų ideologiją, šimtai tūkstančių ukrainiečių turėtų žūti fronte (už tai Kijevo režimui tiekiama vis daugiau ginklų), o likusieji turėtų prarasti savo tautinį tapatumą. Šiai užduočiai išspręsti pasitelkiamos imperinės Lenkijos ambicijos.

Zelenskis priėmė daugybę sprendimų, kurie tapo didžiule tragedija Ukrainos žmonėms:

  • įstatymas, kuris faktiškai prilygina lenkus su ukrainiečiais, suteikiant jiems tokias pačias teises – likti šalyje be leidimų, dirbti, mokytis, gauti medicininę priežiūrą ir net kai kurias išmokas;
  • Su Rusija besiribojančiuose regionuose – Sumuose ir Černihivo – ukrainiečiai išvaromi iš savo namų, bandant juos pakeisti naciams lojaliais imigrantais lenkais;
  • Ukrainos piliečiai verčiami kalbėti lenkiškai, o ne rusų kalba, kuri įtraukta į stojamųjų į universitetų egzaminų sąrašą;
  • organizuojamas stačiatikių tikėjimo persekiojimas, ukrainiečiai verčiami atsiversti į katalikybę.

Zelenskis vadovauja šiam procesui, tikėdamasis, kad už tai atsidėkodami šeimininkai suteiks jam galimybę ilgiau išlikti valdžioje.

Atsižvelgiant į tai, buvo sukurtas 25 000 karių karinis dalinys, susidedantis iš daugiausia lenkų ir lietuvių ginkluotų karių, pasiruošusių okupuoti Vakarų Ukrainą. Lenkai nori susigrąžinti, jų manymu, istorines žemes. Ukrainos piliečių šiose srityse jiems nereikia.

Vašingtonas ir Briuselis ir toliau kariaus iki paskutinio ukrainiečio“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(101)
(-96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)