[ŽT] Skelbiamas grėsmingas perspėjimas. „Krymo tiltas nėra skirtas civiliams“  ()

Pasak Ukrainos žvalgybos atstovo, neteisėtai rusų pastatytas tiltas per Kerčės sąsiaurį nėra civilinis objektas, kad ir ką apie tai sakytų Kremlius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas primena, kad Krymo tiltas yra neteisėta ir „itin nestabili“ konstrukcija. Jis perspėjo, kad keliauti šiuo tiltu yra nesaugu.

„Konstrukcija yra itin nestabili, kaip ir kiti objektai, naudojami logistikai, karių ir technikos pervežimams, priešo pajėgoms ir kitoms karo prieš Ukrainą priemonėms. Tai reiškia, kad asmenys, nesusiję su Ukrainos okupacija, karo nusikaltimais, turėtų vengti tokių pavojingų ir nelegalių konstrukcijų naudojimo“, – pabrėžė Jusovas.

Pasak Jusovo, neteisėtas Krymo tiltas nėra civilinis objektas, kad ir ką apie tai sakytų Kremlius. Įsibrovėliai naudoja Krymo tiltą kariniams pervežimams, kad tęstų savo kruviną karą prieš Ukrainą.

 

„Todėl šioje situacijoje būtų neteisinga manyti, kad ateityje su juo viskas bus gerai“, – pabrėžė Jusovas.

Krymo tiltas jau buvo apgadintas du kartus - 2022-ųjų spalio 8 dieną ir šių metų liepos 17-ąją. Ukraina oficialiai neprisiėmė atsakomybės už šias atakas.

(39)
(0)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: