„Frontas sugriuvo. Kol kas tai slepia.“ Skubiai prašoma rezervo  ()

Skelbiama apie katastrofą Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai rašo apie tai, kad okupantai prarado Staromajorsko gyvenvietę Vremevsko atbrailoje.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos galutinai išvalė Rusijos armiją Staromajorsko gyvenvietėje Donecko srityje. Iš pradžių gynėjai prasiveržė į šiaurinį gyvenvietės pakraštį ir ten įsitvirtino, tačiau Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai kurį laiką laikė pietinę dalį.

Liepos 27 dieną Z-korespondentai pranešė, kad užpuolikai galutinai prarado teritorijos kontrolę.

„Staromajorsko praradimas taip pat reiškia, kad reikės palikti greta esančią Urožainę, o tai atvers priešui kelią į Staromlynivką, kuri veikia kaip pagrindinis Rusijos ginkluotųjų pajėgų mazginis atramos taškas šioje kryptyje“, - rašė „Telegram“ kanale „Vojenyj osvedomytel“ (rus. „Военный осведомитель“).

 

Kitas Rusijos karo propagandistas tikina, kad frontas Donbase žlugo, tačiau kol kas Rusijos karinė vadovybė šią informaciją slepia.

„Atsižvelgiant į tai, kad jie (Ukrainos ginkluotosios pajėgos - red.) peržengė pilkąją zoną, o minų laukų ir tranšėjų liko mažiausiai 3 kilometrai, tai iš esmės tikrai atėjo laikas traukti pagrindinius rezervus“, - tikina Z-vonkoras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(198)
(2)
(196)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: