[ŽT] „Blokavo Ukrainos kariuomenę.“ Skelbiama, kas nutiko Staromajorske (Video)  ()

Staromajorsko išvadavimas Donecko srityje atveria Ukrainos kariškių tolesnio tobulėjimo perspektyvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karinių teisės tyrimų centro vadovas Oleksandras Musijenka sakė, kad Staromajorsko išvadavimas Donecko srityje atveria Ukrainos kariškių tolesnio judėjimo pirmyn perspektyvas. Visų pirma, Staromlynivkos kryptimi.

„Staromajorskas – mūšiai tęsėsi ten ilgai, nes ten yra įtvirtintos priešo pozicijos. Šia kryptimi beveik kiekviena gyvenvietė, beveik kiekvienas kaimas yra nedidelė įtvirtinta teritorija“, – aiškino jis „24 kanalo“ eteryje.

Anot eksperto, rusų įsibrovėliai įsitvirtina ir užsibarikaduoja skirtingose ​​patalpose ir kuria galingas tvirtoves, iš kurių šaudo iš artilerijos.

Priešas blokavo Ukrainos kariuomenės veržimąsi į priekį, kontroliuodamas aukštumas jau išlaisvintame Staromajorske. O netekus šių aukštumų, jie įsitvirtina už jų, tai suteikia Gynybos pajėgoms galimybę padidinti priešo artilerijos naikinimo plotą ir diapazoną.

 

„Tai atveria kelią į Staromlynivką – tai yra įtvirtinta teritorija, kuri lieka su priešu šia kryptimi“, – reziumavo Musijenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(4)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: