[ŽT] Prasideda įdomūs įvykiai. Skelbia fronto kryptį, kur gynybą laiko „kadyrovcai“ (Video)  ()

Taktinės grupės „Adam“ karys apie situaciją prie Kliščijivkos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-01 [ŽT] Prasideda įdomūs įvykiai. Skelbia fronto kryptį, kur gynybą laiko „kadyrovcai“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tie, kurių seniai nebuvo matyti Ukrainos frontuose ir kurie vadinami „tik-tokerių armija“, atsidūrė vienoje iš Rusijos pozicijų, būtent prie Bachmuto, sakė Jevhenijus Kožirnovas.

Taktinės grupės „Adam“ karys pabrėžė, kad „Achmat“ dalinio karių koncentracija yra dislokuota Kliščijivkoje, kurią dabar Ukraina visiškai kontroliuoja ugnimi.

Kožirnovo interviu „Apostrophe TV“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Bachmuto gynėjas atsakė į žurnalisto klausimą, kokiais kariais rusai stiprina savo pozicijas: „Mūsų žvalgyba aiškiai žino, kas prieš mus kovoja, kokia kryptimi ir net kokiose pozicijose kokie daliniai stovi. Matome skirtingus desanto dalinius, pėstininkų dalinius. Iki šiol dar yra „LLR“ 4-osios brigados atstovai. Mūsų kryptimi taip pat yra „kadyrovcai“ („Achmat“). Iki šiol būtent jie stengiasi išlaikyti Kliščijivką (tai labai svarbi gyvenvietė į pietus nuo Bachmuto).“

 

Apie situaciją prie Kliščijivkos karys kalbėjo taip: „Kliščijivka yra mūsų ugnies kontrolėje, nes pėstininkai sugebėjo įsitvirtinti aukštumose aplink Kliščijivką per pusantro mėnesio su pastebimai mažiau nuostolių nei galėjo būti. To dėka kai kurie mūsų daliniai įžengė į Kliščijivkos pakraštį ir ten vyksta gatvės mūšiai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(95)
(2)
(93)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: