[ŽT] „Tai nacių mašina. Ukraina gali užimti Vokietiją ir Prancūziją. Viską suplėšys“  ()

Rusijos politinis aktyvistas Sergejus Kurginjanas sakė, kad Ukraina neva yra „nacių mašina“. Jis pažymėjo, kad tai didelė jėga, į kurią reikėtų žiūrėti rimtai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos galėtų perimti Vokietiją ir Prancūziją, jei apsisuktų ir pradėtų puolimą Vakaruose. Tai pareiškė Rusijos propagandistas ir politinis veikėjas Sergejus Kurginjanas radijo „Zvezda“ eteryje.

Kurginjanas sakė, kad Ukraina neva yra „nacių mašina“ ir „didelė jėga“, todėl į tai reikia atsižvelgti. Be to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės užimti Vakarų šalis, nors jų karinis potencialas yra didesnis.

„Na, pavyzdžiui, jei Ukrainos kariuomenė visiškai fantastiškai atsisuktų prieš Vokietiją ar Prancūziją, tai sunaikins jas velniop! Nors ten yra daugiau gyventojų ir daugiau karinio potencialo. Ukraina iš karto jas suplėšys“, – sakė Kurginjanas.

Kas yra Sergejus Kurginjanas

 

Politikas ir propagandistas. Judėjimo „Laiko esmė“, kuris pozicionuojamas kaip kairiųjų patriotinis judėjimas, lyderis. Kurginjanui taikomos Europos Sąjungos šalių sankcijos už propagandinę veiklą ir raginimus Rusijai okupuoti Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(28)
(-25)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()