[ŽT] „Jie slapta išima karių organus.“ Skelbiamas šiurpus pareiškimas  ()

Pasak Nikolajaus Patruševo, Ukraina turi transplantacijos įstatymą, skirtą atlikti organų pašalinimą be sutikimo siekiant juos vėliau parduoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijoje pasirodė naujos klastotės apie įvykius Ukrainoje. Remiantis šia informacija, teigiama, kad kai kurie mūšyje sužeisti Ukrainos gynėjai galėjo būti panaudoti kaip biomedžiagos šaltinis. Tokį pareiškimą paskelbė Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, praneša „RIA Novosti“.

„Ukrainiečiai ne tik patenka į vadinamuosius „mėsos šturmus“, atnešančius didžiulius nuostolius, bet, remiantis gauta informacija, jie naudoja sužeistus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karius kaip biomedžiagą, slapta išima organus transplantacijai“, – sakė Patruševas.

 

Rusijos Federacijoje buvo pareikšti įtarimai, susiję su Ukrainos transplantacijos įstatymu, leidžiančiu be sutikimo paimti organus, siekiant juos vėliau parduoti. Šiuo klausimu Rusijos Saugumo Tarybos sekretorius paskelbė pareiškimą, kuriame teigė, kad pagrindinė šio incidento priežastis yra Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(51)
(-50)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()