„Jis to neatleis. „Wagner“ skubiai paslėpė nuo Putino.“ Ždanovas skelbia netikėtus įvykius (Video)  (1)

Vladimiras Putinas siekia sunaikinti „vagneriečius“, kurie birželio 24 dieną surengė maištą Rusijoje. Tačiau dabar diktatorius, kad ir kaip norėtų, jų negalės sugauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas tai pasakė savo „YouTube“ kanale. Kaip žinia, Jevgenijaus Prigožino samdiniai saugiai pasislėpė Baltarusijoje.

„V. Putinas labai nori atkeršyti – neatleidžia išdavystės. Kad jo nesuerzintų, „vagneriečiai“ buvo išvežti į Baltarusijos teritoriją. Mano nuomone, būtent tam, kad niekas negalėtų jų sugauti“, – sakė O. Ždanovas.

Tuo pat metu Rusijos diktatorius jau seniai galėjo duoti įsakymą sunaikinti sukilėlius ir jam galėjo būti pranešta, kad šis įsakymas neva buvo įvykdytas.

Kaip žinia, V. Putinas visiškai prarado ryšį su realybe. Kadangi padėtis fronto linijoje diktatorių siutina, artimi žmonės jam praneša tik geras naujienas.

 

Į Baltarusiją jau atvyko 13 „Wagner“ kovotojų kolonų. Šiuo metu stovykloje prie Osipovičių yra dislokuota daugiau nei 5000 samdinių.

Jie rengia pratybas su Baltarusijos kariuomene ir netgi galėtų patekti į visas šalies jėgos struktūras. Aleksandras Lukašenka juos remia ir yra pasirengęs suteikti Baltarusijos pilietybę. Taigi „vagneriečiams“ bus lengviau patekti į NATO šalis ir rengti ten provokacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(14)
(-10)

Komentarai (1)