[ŽT] Ukraina veržiasi ir įsitvirtina. Atkovoti svarbūs plotai (Foto)  ()

Vieno iš Nacionalinės gvardijos operatyvinės brigados padalinių kariai įsiveržė į priešo gynybą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieno iš Nacionalinės gvardijos operatyvinės brigados padalinių kariai įsiveržė į priešo gynybą apie 650 metrų, pusantro kilometro palei frontą ir įsitvirtino užimtoje linijoje.

Vidaus reikalų ministerijos teigimu, šia kryptimi sargybiniai tęsė puolamąsias operacijas kaip gynybos pajėgų smogiamųjų grupių dalis.

Marjinkos ir Berdiansko kryptimis paskirtos Nacionalinės gvardijos pajėgos ir priemonės laiko gynybos linijas, neleisdamos rusams pasiekti teigiamo rezultato.

Tuo pat metu Kupjansko sektoriuje Nacionalinės gvardijos pajėgos ir priemonės patikimai laiko savo pozicijas, o specialiosios pajėgos padaliniai toliau vykdo oro žvalgybą.

 

Sumų srities pasienio rajonuose Nacionalinė gvardija imasi priemonių iš anksto atskleisti priešo diversinių žvalgybos grupių ketinimus ir užkirsti kelią jų veiklai Ukrainos teritorijoje, o Chersono sektoriuje toliau vykdo humanitarinį išminavimą, stabilizavimo veiksmus ir kitas užduotis, skirtas gynybos pajėgų veiksmams paremti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: