Puolama sostinė. Maskva skubiai uždaro dangų, lėktuvams nurodyta nesileisti (Video)  ()

Rugpjūčio 10-osios naktį Domodedove nugriaudėjo virtinė sprogimų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-10 Puolama sostinė. Maskva skubiai uždaro dangų, lėktuvams nurodyta nesileisti (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

RosSMI rašo, kad iš karto dviejuose Maskvos oro uostuose – Domodedovo ir Vnukovo – buvo paskelbtas „Kovior“ režimas, o dangus virš jų uždarytas. Esą visi išvardintuose oro uostuose turėję leistis lėktuvai skrido į Šeremetjevą ar net  į Sankt Peterburgą.

Rugpjūčio 10 d. tapo žinoma apie sprogimus netoli Domodedovo oro uosto, informuoja kanalas „Ukraina 365“.

Internete pasirodė ne tik informacija apie sprogimus ir jų pasekmes, bet ir vaizdo įrašas iš nelaimės vietos.

Po kurio laiko propagandistai ėmė teigti, kad sprogimo priežastis – vieno iš dujų baliono, esančio autoserviso teritorijoje, gedimas. Gaisras apėmė 1000 kvadratinių metrų plotą.

Kartu vienas iš Rusijos visuomenės kanalų teigia, kad informaciją apie sprogimą autoservise esą patvirtino netoliese gyvenantys vietos gyventojai.

 

Tačiau gali būti, kad sprogimo priežastis visai kitokia. Maskvos meras Sobianinas rugpjūčio 10-osios naktį  pranešė apie du dronus, kurie buvo pastebėti Rusijos Federacijos sostinės rajone.

Anot jo, Rusijos oro gynybos sistema, dronams artėjant prie Maskvos, sunaikino abu. Vienas iš jų aptiktas Kalugos regione, o antrasis - Centrinio žiedinio kelio srityje. Įtariama, kad incidentas įvyko 4 val. Tai reiškia, kad arba dronų buvo daug daugiau, nei teigia Maskvos meras, arba Rusijos oro gynyba vėl dirbo ties savo infrastruktūros objektais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: