Rusai pakraupę. Skelbiama neįtikėtina Ukrainos operacija. „Užgrobė radijo imtuvus, tada...“ (Foto)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos įviliojo rusus į spąstus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-11 Rusai pakraupę. Skelbiama neįtikėtina Ukrainos operacija. „Užgrobė radijo imtuvus, tada...“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos šaltiniai praneša, kad pasitvirtino blogiausi jų lūkesčiai dėl majoro Tomovo žvalgybos grupės dingimo. Paaiškėjo, kad užpuolikai buvo užpulti kairiajame Dniepro krante ir buvo nugalėti: išgyvenusieji  paimti į nelaisvę kartu su ginklais, ryšių įranga ir vertinga informacija.

Be to, blogiausia įsibrovėliams yra tai, kad vertinga informacija iš Rusijos žvalgybos pareigūnų mobiliųjų telefonų, kuriuos jie pasiėmė su savimi, pateko į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rankas, nes ryšys per racijas veikia labai prastai. Tai parašė Rusijos kariškis, Z tinklaraštininkas Jegoras Guzenko.

Anot jo, Ukrainos kariškiai susirėmė su pirmąja rusų grupe, juos sumušė ir užgrobė radijo imtuvus. Po to per Rusijos radiją Ukrainos ginkluotosios pajėgos į pagalbą pasikvietė įsibrovėlius, kurie, nežinodami, kad tai spąstai, pateko į Ukrainos kariškių rankas ir buvo nugalėti.

„Tomovo grupė buvo užpulta, išgyvenusieji dabar nelaisvėje. Viskas, kaip sakiau. Ukrainos ginkluotosios pajėgos užgrobė raciją ir bandė įvilioti kitus į pasalą, prašydami pagalbos. Taip pat duomenys iš mobiliųjų telefonų... Vaikinai turi bėdų...“ – rašo jis.

Jis taip pat soc. tinkle paskelbė nuotraukas, kuriose išgyvenę užpuolikai yra surišti ir yra Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rankose.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(2)
(154)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: