[ŽT] „Susijaudinimui nėra jokio pagrindo. Atlikome užduotį...“ Ukraina skelbia, kas prasidėjo kairiajame Dnipro krante  ()

JAV Karo studijų institutas (ISW) pranešė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos atliko nedidelį reidą kairiajame Dnipro krante Chersono srityje. Vėliau Ukrainos gynybos viceministrė paneigė informaciją, kad ukrainiečiai įsitvirtino kairiajame krante.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-14 [ŽT] „Susijaudinimui nėra jokio pagrindo. Atlikome užduotį...“ Ukraina skelbia, kas prasidėjo kairiajame Dnipro krante  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Gynybos ministerija pakomentavo žiniasklaidos publikuotą informaciją, kad Ukrainos gynėjai įsitvirtina kairiajame Chersono srities krante. Gynybos viceministrė Hanna Maliar paaiškino, kad norint išsilaipinti kairiajame Dnipro krante reikia pirmiau išvalyti teritoriją. Tai daroma artilerijos ir kitų vidutinio ir ilgojo nuotolio ginklų pagalba.

Susijaudinimui nėra jokio pagrindo. Ką tik grįžau iš tų vietų. Norint ten išsilaipinti, įsitvirtinti ir nebūti sunaikintam reikia pirmiau išvalyti teritoriją ir nustumti priešą. Mes saugome žmones, todėl kontratakuojame. Taip, tam tikri daliniai ten atliko tam tikrą užduotį. Tai nuspėjama, nes mūsų tikslas yra susigrąžinti visas laikinai okupuotas teritorijas, todėl visur dirbame“, – sakė Maliar.

(29)
(0)
(29)

Komentarai ()

Susijusios žymos: