Prie pat fronto. Skelbiama kur atvyko Putinas (Video)  ()

Rusijos vadovybė, kurią sudaro 10 aukščiausių karininkų, štabo pastate susitiko su Kremliaus vadu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas sušaukė pasitarimą dėl karo Ukrainoje eigos. Tam jis asmeniškai atvyko į Rostovą prie Dono, kur yra vadovybės būstinė, ir susitiko su Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininku Valerijumi Gerasimovu. Tai pranešė agentūra „RIA Novosti“.

Nurodoma, kad posėdyje, be Gerasimovo, dalyvavo įvairių krypčių karo Ukrainoje vadai ir kiti karininkai. Susitikimo detalės nebuvo atskleistos. Tik žinoma, kad V. Putinas klausėsi pranešimų apie įvykius fronte.

Rusijos prezidento spaudos tarnyba pateikė vaizdo įrašą su Kremliaus lyderio atvykimo į Rostovą prie Dono filmuota medžiaga. Matyti, kaip Putinas išlipa iš automobilio ir sveikinasi su Gerasimovu. Tada jie vaikšto štabo koridoriais ir surengia susirinkimą, kuriame iš viso dalyvavo apie 10 pareigūnų. Paskutiniuose įrašo kadruose matomas už Putino einantis vyras su lagaminu.

 

Atstumas nuo Rostovo prie Dono iki mūšio linijos Donecko srityje yra apie 120 km.

Reikia pažymėti, kad paskutinį kartą Putinas prie fronto linijos priartėjo 2023 metų kovą. Tada Rusijos Federacijos prezidentas tariamai lankėsi Mariupolyje (70 km nuo mūšio linijos) ir net kalbėjosi su vietos gyventojais. Vėliau buvo manoma, kad vietoj jo veikė Putino dubleris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(16)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()