Vakarai nerimsta. Ukrainai siūlo skandalingą būdą tapti NATO nare

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-08-20 18:08
Nieko skandalingo nėra, jei įstoja į nato ir eu, tuo tarpu nato šalys dengia pačią ukrainos dalį kuri nėra okupuoti, o tada tereikia pulti povaliui okupuotas teritorijas pačiai ukrainai kol rusas išsikvėps. Tai galima sakyt putkinui bus spyris į kiaušinius. Vienaip ar kitaip Ukrainai reiks reaguoti ir bandyt išsisukt iš padėties. Rusas bus beviltyje ir laimėjimui jau nebeliks šansų. Per laika neliks putkino nauja valdžia visvien bandys kažką daryti, kad atsikratyt sankcijų. Be to pats planas užšaldyti konfliktą, kad Ukraina neįstotų į nato jau netenka prasmės. Aišku čia vakarai turėtų peržengti PAČIĄ DIŽIAUSIĄ RAUDONĄ LINIJĄ... bet rusas būtų pastatytas į vietą. Nebent norės padovanoti teritorijas rusui kas būtų mažai tikėtina, kad zelenskis sutiks.
Benediktas 2023-08-20 18:45
Čia tik blogiausiu atveju toks variantas, jei baigsis Ukrainai jėgos, NATO apsi*ikimo dėka. Putinas - galės jot ant balto arklio ir sakyt, kad laimėjo prieš NATO ir valdyt toliau. Kai Kinija puls Taivaną, galės padėt su aviacija. Man atrdo NATO šalis negalėtų po biškį kariaut su Rusija atsiiminėjant savo žemes. Plius tai dar būtų susitarimas oficialus. O ukrainiečiai iš užtremtų teritorijų būtų ištremti į SIbirą, kaip senais laikais, o jų vietą atsikeltų rusai, nes būtų duodami nemokami butai ir žemė. Ir jokie jau referendumai ateityje nepadėtų. Kaip ir Krymą užėmus, pirmiausia prasidėjo represijos prieš Krymo totorius. Štai kam reikia Putinui pertraukos. Plius ginkluosis, kiek tik pajėgs Rusija. Ir po to rengs pratybas prie Baltijos valstybių.
donatasv 2023-08-20 20:41
Jau dabar treme, gi putinas paskelbė, kad išveš vaikus perauklėti į internatus, paskui karines stovyklas ir panašei. Šito likimo neišvengsi nebent sulauksim stebūklo ir pralauš gynybines linijas.
Senas kareivis 2023-08-20 21:41
Labai tikiuos, kad Ukrainiečiai ruskiams parodys, kur vėžiai žiemoja.