[ŽT] Gali būti sensacija. Specialus susitarimas. Skelbiama, kaip Vakarai sugalvojo užbaigti karą  (5)

Vakarų pareigūnai baiminasi, kad ryžtingi Ukrainos tikslai išprovokuos ilgalaikį karą, todėl Kyjivui gali būti pasiūlytas specialus pasiūlymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakaruose yra grupė pareigūnų, kurie skatina Ukrainą daryti teritorinius kompromisus su Rusija, tačiau nei Kyjivas, nei Maskva nepritaria tokiam karo užbaigimo variantui.

Kaip rašo „The Wall Street Journal“, JAV ir pagrindiniai jų Europos partneriai, tokie kaip Vokietija, kategoriškai nusiteikę prieš Rusijos pergalės šiame kare scenarijų, tačiau NATO sąjungininkai nėra pasirengę užtikrinti Ukrainos pergalės.

Vakarų pareigūnai baiminasi, kad ryžtingi Ukrainos tikslai išprovokuos ilgalaikį karą, todėl Kyjivui gali būti pasiūlytas susitarimas: perleisti okupuotas teritorijas mainais už įstojimą į NATO ar ES, arba gauti ilgalaikes karinės ir ekonominės paramos garantijas.

 

Leidinyje pažymima, kad Vakarai suinteresuoti sustabdyti karą tarp Ukrainos ir Rusijos Federacijos, nes tai neigiamai veikia pasaulio ekonomiką, taip pat neaišku, ar Europos šalių gyventojai yra pasirengę palaikyti savo politikų sprendimus dėl pagalbos Kyjivui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(95)
(-79)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (5)

Susijusios žymos: