[ŽT] Gali būti sensacija. Specialus susitarimas. Skelbiama, kaip Vakarai sugalvojo užbaigti karą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2023-08-21 11:21
Tikiuosi tik žurnaliūgų eskaluojamas melas, nes reikia būti labai trumparegiu politiku, jei manytum, kad apdovanojimas už tai, kad užpuolė suvenerią teritoriją ir jos dalies atidavimas nebus suprastas kaip leidimas plėšikauti ne tik maskoliams, bet ir kinams, kurie užvirtų daug didesnę košę. Ypač kai gali būti, kad tuoj turės labai daug bedarbių, kurie niekada nesukurs šeimos, nes neužteks moterų, kuriuos reikės kažkur prakišti, kad neramumų nekeltų.
Benediktas 2023-08-21 11:47
Norėčiau, kad sveikas protas, žiūrintis toliau į ateitį, laimėtų.
laukinis_lt 2023-08-21 12:06
O tai jums būtų naujiena? O Sudetų atidavimas Hitleriui, "kad tik nebūtų karo"? Negi nesuprantate, kad Vakarai nekantrauja kuo greičiau pradėti vėl plačią prekybą su Rusija? Jei nėra politikoje moralės (tiesa pasakius - kada ji buvo?), tuomet nauda viską paaiškina. Vakarams naudinga, kad Ukraina "sutiktų" rusijai atiduoti savo teritorijas. Ir nepergyvenkite - Vakarai kuo greičiau pasistengs pripažinti tas teritorijas "rusiškomis". Kaip kad gūglio mapsas, priklausomai nuo užklausos šalies, Krymą iki karo rodė tai rusijos, tai Ukrainos.
skimas969 2023-08-22 12:30
Debilai, nepasimoko iš klaidų.... Padniestre, Gruzija, Krymas, dabar dar....
SPeed_FANat1c 2023-08-23 11:32
Svarbu tik iad iki musi nedaritu karas, ws taip sakyčiau. Jei jie ten gali taip kariaut, kad iki musu nedaeitu, tegu kariauja, ekibomiskai gal isgyvensim jei ukrainieciai isgyvena. Jei jau yra gresme kad kariaus pas mus, jei ukraina neizleis teritorijos ju, nu tada gal bent kad laimet laiko, ir isaldyti ta kara galetu. Bet siaip gresme liks tol kol bus ten toks rezimas. Kazkaip rezima pakeist butu gerai, bet turi patys rusai sukilt, o kad jie sukiltu, turi but jiems blogai turbut