[ŽT] „Košmariškos dienos. Geležis ir betonas neatlaiko.“ Kas įvyko prie Bachmuto  ()

„Tai reikėjo taip sugalvoti: pulti šalį, kurioje gyvena tokie žmonės. Gabūs kaimynai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas tinklaraštininkas Kyrylo Sazonovas grįžta į gretas po sužeidimo, apie kurį emocinga publikacija pranešė savo prenumeratoriams. Bachmuto gynėjas neatskleidė detalių apie įvykius, kurie rutuliojasi tame fronto sektoriuje, kuriame jis ir jo bendražygiai atlieka savo užduotis, tačiau pripažino, kad net technika neatlaiko tokio „aistrų karščio“.

Apie tai, kaip „karšta“ dabar Bachmuto srityje, galima sužinoti iš naujos Kyrylo Sazonovo publikacijos „Telegram“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris savo įrašą pradėjo labai emocingai: „Labai sunkios dvi dienos. Išgyvenau. Neišgyveno technika. Bobikas (Santa Fe iš Mikolos ir Natašos) neatlaikė krūvio. Būtų koks naujokas, tai sakyčiau, nori išvengti tarnybos. Bet geležis dirba, kol gali. Apskritai, Bobikas laikinai išėjo iš žaidimo, jį ištempė remontui. Jie tai sutvarkys, esu tikras. Ir toliau tarnaus su mumis“.

 

Pagrindinė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojo mintis buvo tokia: „Betonas ir geležis neatlaiko. O mūsų žmonės yra labai stiprūs, jie atlaiko. Tai reikėjo taip sugalvoti: pulti šalį, kurioje gyvena tokie žmonės. Gabūs kaimynai.“

Tuo, kas išdėstyta aukščiau, Kyrylo Sazonovas norėjo pabrėžti, kad neįmanoma nugalėti šalies, kurioje neišlaiko technika, o žmonės ir toliau drąsiai ir pasiaukojamai gina savo žemę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(0)
(94)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: