„Ankstesnio formato nebus. Aš stabdau.“ Sensacinga žinia. Susipjovė Feiginas ir Arestovyčius  ()

„Patvirtinu, kad ankstesnio formato laidų nebus. Neketinu jose dalyvauti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tinklaraštininkas Markas Feiginas, reguliariai rengęs bendras tiesiogines transliacijas su buvusiu laisvai samdomu Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėju Oleksiju Arestovyčiumi, paskelbė, kad daugiau nebeves srautų tokiu pat formatu.

Jis tai dar kartą patvirtino sekmadienį, rugpjūčio 20 d., „Feigin Live“ „Telegram“ kanale. Tinklaraštininkas labai pasipiktino, kaip jis pavadino, IPSO skelbiamų dėl laidų nutraukimo su Arestovyčiumi priežasčių.

„Patvirtinu, kad ankstesnio formato laidų nebus. Neketinu jose dalyvauti. Taip pat atkreipiu dėmesį, kad aš nesidrabstau purvais su niekuo. Gerbiu save. Pasikalbėsime, kai prasidės rinkimai Ukrainoje“, – rašė Feiginas.

Tos pačios dienos, rugpjūčio 20 d., vakarą Oleksijus Arestovyčius surengė pokalbių srautą „Instagram“. Tiesioginio eterio metu žiūrovai klausė Arestovyčiaus apie Feiginą, tačiau atrodo, kad jis vengė atsakyti į šiuos klausimus.

Rugpjūčio 13 d. tinklaraštininkas Feiginas savo „Telegram“ kanale parašė, kad jis ir Arestovyčius ima „kūrybines atostogas“.

 

 

Vėliau Arestovyčius paskelbė įrašą, kuriame kritikavo Feiginą dėl autorių teisių, peržiūrų skaičiaus ir auditorijos pasiekiamumo „YouTube“. Pats įrašas pašalintas, tačiau žiniasklaidai pavyko jį išsisaugoti.

Prisiminkite, kad neseniai Oleksijus Arestovyčius sakė, kad jau pradėjo rinkimų kampaniją ir planuoja kandidatuoti į Ukrainos prezidentus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(20)
(-13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: