„Sukelkime košmarą“. Prigožinas vėl paima ginklą, skelbia karštą pareiškimą (Video)  ()

Tai pirmasis „Wagner“ vadovo kreipimasis po birželio mėnesį įvykusio karinio perversmo. Vaizdo įraše Prigožinas kalbėjo apie samdinių veiksmus kituose žemynuose ir pasidalijo verbavimo detalėmis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-22 „Sukelkime košmarą“. Prigožinas vėl paima ginklą, skelbia karštą pareiškimą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas įrašė pirmąjį savo kreipimąsi į Maskvą po karinio maišto, kur šiek tiek papasakojo apie savo veiksmus skirtinguose žemynuose. Vaizdo įrašas, iš anksto įrašytas Afrikoje, rugpjūčio 21 dieną buvo publikuotas „ Telegram“ kanale „Wagner's Unloading“.

Filmuotoje medžiagoje Jevgenijus Prigožinas stovi su kamufliažine uniforma su automatu rankose. Už jo fone – dykumos teritorija ir automobilis su kulkosvaidžiu.

Dirbame. Temperatūra +50. Viskas kaip mums patinka“, – sakė „Wagner“ vadovas.

Ypatingas dėmesys buvo skiriamas tam, ką šiuo metu veikia po karinio maišto jam ištikimi likę samdiniai. Visų pirma, jų veikla dabar yra susijusi ne tik su Rusijos Federacija, bet ir su Afrika.

„Wagner“ vykdo žvalgybos ir paieškos operacijas, daro Rusiją dar svarbesnę visuose žemynuose, o Afriką dar laisvesnę. Teisingumas ir laimė Afrikos tautoms. Sukelkime ISIS, „Al-Qaeda“ ir kitoms gaujoms košmarą“, – sakė Jevgenijus Prigožinas.

Tuo pačiu metu samdinių verbavimas nesiliovė. Paskelbtame vaizdo įraše jis teigė, kad samdo „kitus herojus“ ir toliau skelbia jiems iškeltas užduotis. Apie kokias užduotis jis kalbėjo, nežinoma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(53)
(-46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()