„Naujienos tokios, kad bijau jas skelbti.“ Skelbiama, ką padarė Šoigu ir Gerasimovas  ()

„Tiesą sakant, tai Šoigu ir Gerasimovo pergalė prieš tuos, kurie jiems nelaižė užpakalio.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariniai „Telegram“ kanalai praneša, kad generolas Surovikinas buvo pašalintas iš pareigų jau prieš savaitę. Bandymas per karinį maištą pereiti į Prigožino pusę brangiai kainavo generolui, kuris birželio pabaigoje buvo visiškai izoliuotas nuo šeimos ir išorinio pasaulio.

Rusijos karo korespondentas Romanovas praneša, kad Surovikino pašalinimas iš pareigų iš tikrųjų yra Šoigu ir Gerasimovo grupuotės, prieš kurią Prigožinas bandė surengti maištą, pergalė.

„Tiesą sakant, tai Šoigu ir Gerasimovo pergalė prieš tuos, kurie jiems nelaižė užpakalio“, – rašo jis.

Negana to, populiarus karinis „Telegram“ kanalas „ZERGULIO“ praneša, kad netrukus Vakarų ir Ukrainos spaudoje bus paskelbtos Surovikino sulaikymo ir nušalinimo detalės – naujienos tokios, kad jis bijo jas skelbti, nes bus pasodintas į kalėjimą pagal straipsnį apie Rusijos kariuomenės diskreditavimą. Žinia apie Rusijos generolo likimą, anot žinutės autoriaus, vargu ar rusams patiks.

 

„Ten bus šventė“, – rašo „Telegram“ kanalas.

Informaciją apie Surovikino atleidimą patvirtino ir buvęs radijo stoties „Echo Moskvi“ vadovas Venediktovas savo „Telegram“ kanale.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(7)
(102)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: