Tai rimta ir labai pavojinga. Skelbiama apie Rusijos „planą B“  ()

Nacionalinio saugumo tarybos sekretoriaus teigimu, Kremlius savo strategijai įgyvendinti gali pasitelkti vietinius kolaborantus, kurie apsimeta „tikrais ukrainiečiais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas išpranašavo likusius Kremliaus planus dėl karo Ukrainoje. Tai jis sakė interviu radijui „Laisvė“.

Pasak jo, Rusijos Federacijoje prasidėjo destabilizacija. Režimas suprato, kad karinėmis priemonėmis Ukrainos nugalėti nepavyks, bet kartu turi „planą B“.

„Bet mes čia būsime budrūs ir neleisime įvykių, kurių tikisi Rusijos Federacija padedant tiems žiniasklaidos kolaborantams, kuriuos pastaruoju metu vis dažniau stebime“, – sakė Oleksijus Danilovas.

Atskirai sekretorius pažymėjo, kad šalies teritorijoje esantys vadinamieji kolaborantai apsimeta tikrais ukrainiečiais ir pradeda pasakoti gyventojams, kad jie ten kažką analizuoja.

Oleksijus Danilovas taip pat pasidalijo savo vizija, kaip gali vystytis karas ir kodėl tokioje situacijoje ne visai tikslinga prognozuoti.

 

„Šiandien nemanau, kad pasaulyje yra žmogaus, kuris galėtų jums duoti šias prognozes. Vėlgi, prognozės kare nėra visiškai teisingas dalykas. Tai priklauso nuo daugelio aplinkybių, tai priklauso nuo daugelio dalykų, kurie įvyks, ypač ne tik Rusijoje, bet ir kitose pasaulio šalyse. Nes visas pasaulis yra tarpusavyje susijęs“, – apibendrino sekretorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(3)
(18)

Komentarai ()