[ŽT] „Jei būčiau prezidentas, šis karas nebūtų prasidėjęs“ (Video)  (1)

„Prezidentas turi dirbti, jis turi išvesti mus iš tarpinio konflikto su Rusija Ukrainoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas, siekiantis naujos prezidento kadencijos, pareiškė, kad Jungtinės Valstijos turi pasitraukti iš konflikto su Rusija ir skubiai nutraukti karo veiksmus Ukrainoje. Tokią nuomonę jis išsakė eteryje su skandalinguoju televizijos laidų vedėju Tuckeriu Carlsonu, garsėjančiu atvirai prorusiškomis pažiūromis.

„Prezidentas turi dirbti, jis turi išvesti mus iš tarpinio konflikto su Rusija Ukrainoje. Tai galima padaryti, tai nėra taip sunku. Žinoma, jis [Bidenas] negali to padaryti, nes yra nekompetentingas, bet šis karas turi tuoj baigtis“, – mano D. Trumpas.

 

Anot jo, karą būtina stabdyti „ne dėl vienos ar kitos pusės, o vien dėl to, kad žūsta šimtai ir tūkstančiai žmonių“.

„Įsivaizduokite, kad sėdite savo bute ir staiga į namą atskrenda raketos, ir viskas griūva. Ir nesvarbu, ar tai rusai, ar ukrainiečiai, tai turi baigtis. Ir tai gana lengva sustabdyti. Jei aš būčiau prezidentas, šis karas nebūtų prasidėjęs“, – sakė D. Trumpas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(53)
(-51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: