„Tai anomalija!“ Ekspertai apstulbę. Ukraina pradeda dar neregėtą kariavimo būdą  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sugeba daryti tai, kas prieštarauja visiems kariniams įstatymams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igalas Levinas sako, kad Ukraina sugeba puolimo metu patirti mažiau nuostolių nei besiginanti Rusijos Federacijos armija, nors tai griežtai prieštarauja visoms karo doktrinoms.

Bet koks puolimas visada susijęs su nuostoliais, tai neišvengiama. Pagal visas karines doktrinas, tiek sovietines, tiek NATO, puolimas visada turi tris kartus daugiau nuostolių, t. y. trys prie vieno. Tačiau Ukraina sugeba pulti taip, kad nuostoliai yra maždaug vienas prie vieno, o kalbant apie personalą, rusai turi dar daugiau nuostolių. Daugelis karo ekspertų Vakaruose tai jau pavadino karine anomalija.

Izraelio gynybos pajėgų karininkas Igalas Levinas sakė interviu su Inga Mezere, kurį galima peržiūrėti Ingos Mezere „YouTube“ kanale.

„Minėtą anomaliją lemia tai, kad Ukraina rašo naują karo meno vadovėlį, o ne bando kariauti pagal prieš 50 metų išleistus vadovėlius“, - aiškina karo ekspertas. – „Aš pats neturiu atsakymų, kodėl nuostoliai yra vienas prie vieno. Žinoma, yra tam tikros aplinkybės ir dalykai, kurie yra akivaizdūs, bet nežinau, kaip visa tai sukonstruota globaliai. Čia sunku pateikti vienareikšmišką atsakymą.“

 

Be to, Levinas sako, kad rusų logistiniai ir techniniai pajėgumai blogėja globaliai, nes Ukraina šia kryptimi yra veiksminga. O okupantams nėra iš kur gauti naujos įrangos. Tačiau jie turi daug karių, ir dėl to susidaro sudėtinga padėtis. Problema ta, kad Rusija gali siųsti į frontą begalę „patrankų mėsos“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(2)
(70)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()