[ŽT] „Siaubo istorijos žmonėms.“ Išdavikas skelbia savo rinkiminius šūkius  (1)

Chersono okupacinės administracijos vadovas Vladimiras Saldo skelbia savo rinkiminį šūkį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos išdavikas Vladimiras Saldo, panašu, mano, kad jį persekioja gėjai. 67 metų vyras, panašu, mano, kad paskui jį laksto vyrų pulkai.

Saldo nėra kažkoks atvežtinis rusų nevykėlis - jis yra vietinis politikas, gimęs ir užaugęs Ukrainoje. Nuo 2002 iki 2012 metų jis jau buvo Chersono meru. Vėliau tapo Aukščiausiosios Rados deputatu. Aišku, nuo prorusiškos Regionų partijos. 2014 metais jis aršiai kritikavo Euromaidano protestus, norėjo įvesti protestavimą draudžiančius įstatymus.

Įdomu, kad prasidėjus invazijai Saldo tęsė prorusišką retoriką ir Chersone organizavo Rusijos palaikymo eitynes, bet prieštaravo „Chersono Liaudies Respublikos“ sukūrimui ir teigė, kad nori, kad Chersonas liktų Ukrainos dalimi. Vėliau šios pozicijos jis atsisakė, organizuodamas menamą Chersono aneksiją. Dar keisčiau buvo tai, kad invazijos pradžioje, 2022-ųjų kovą, Saldo dalyvavo „Taikos ir tvarkos išsaugojimo komitete“ - kolaborantų sueigoje, kurioje buvo sukurta okupacinė administracija -, bet teigė, kad buvo sulaikytas ir priverstas jame dalyvauti. Tada jis tapo Chersono okupacinės administracijos vadovu.

Kad ir kas virtų Saldo galvoje, dabar jis ruošiasi rinkimams ir mielai pozuoja su Rusijos vėliava. Jis yra Rusijos pilietis, Rusijos politikas, Ukrainos išdavikas ir gėjų priešas. „Homoseksualizmas, satanizmas - grėsmė visuomenei“ - tokiu plakatu sveikinasi Saldo.

 

 

Ir ragina balsuoti už su Putinu siejamą „Vieningąją Rusiją“. Gėjai, narkomanai ir, kažkaip, satanistai yra Rusijos propagandos kaltinimai Ukrainai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(16)
(-13)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: