[ŽT] „Kad Putinas neatrodytų kaip senelis.“ Gudrus sprendimas. Ką įsakė Kremlius (Foto)  ()

Prezidento administracija jau nusprendė, kas „konkuruos“ su Putinu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinis Rusijos internetinis žurnalas „Republic“, kurio svetainė blokuojama jau metus ir kurios autoriai patyrė įvairiausių Kremliaus represijų, savo socialiniame tinkle „X“ rašo apie artėjančius rinkimus Rusijoje.

Prezidento administracija nusprendė, kas „konkuruos“ su Putinu 2024 metų prezidento „rinkimuose“, rašo nepriklausomas leidinys „Meduza“.

Anot jų šaltinių, jie nusprendė registruoti vyresnius nei 50 metų kandidatus„kad Putinas neatrodytų kaip senelis“.

Į „rinkimus“ pateks trijų partijų kandidatai: Rusijos Federacijos komunistų partijos, Liberalų demokratų partijos ir partijos „Naujieji žmonės“ atstovai. Iš komunistų partijos – Genadijus Ziuganovas, iš Liberalų demokratų partijos – Leonidas Sluckis, iš partijos „Naujieji žmonės“ Aleksejus Nečajevas. Bet, rašo „Meduza“, susitarti su juo dar nepavyko, nes supranta, kad „daug procentų jam surinkti niekas neleis, o gauti trupinius jis nenori.

Leidinio teigimu, prezidento administracija jau nustatė – V. Putinas artėjančiuose „rinkimuose“ turi surinkti „rekordinį rezultatą“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(33)
(-31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: