[ŽT] „Parazitai mirs. Gaminame žvėriškai. Užteks ginklų visiems ukrainiečiams“  ()

Dmitrijus Medvedevas pasižymėjo nauja isterija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas Dmitrijus Medvedevas pasižymėjo nauja isterija soc. tinkle, bandydamas įtikinti savo auditoriją Rusijos karinio-pramoninio komplekso (MIC) gyvybingumu.

Anksčiau jis sugalvojo „naują“ sostinę Ukrainai. Medvedevas sakė, kad Rusijos Federacijos karinis-pramoninis kompleksas dirba trimis pamainomis, kad visi „parazitai“ Ukrainoje „mirtų“.

Šiame kontekste jis paminėjo, kad Ukrainoje veltui skaičiuojama, kiek dar ginklų turi Rusija.

„Tai parazitinė šalis ir gauna maistą iš savo savininkų „kūno“, gyvena jų sąskaita. Nebus ginklų, ir Banderos režimui viskas greitai baigsis. Parazitai mirs“, -  sakė pareigūnas.

Medvedevas atkreipė dėmesį, kad Rusija gali „pati“ apsirūpinti visomis reikalingomis ginkluotės rūšimis ir jau turi sukaupusi daugiau „ginklų“, nei to reikia okupantui fronte.

 

„Visų rūšių ginkluote apsirūpiname patys. Ir šiandien jau tokiais kiekiais, viršijančiais dabartinius kariuomenės poreikius. Taip dabar veikia mūsų karinis-pramoninis kompleksas. Jo konvejeriai dirba trimis pamainomis. Ir pagamins tiek ginklų, keik reikia“, – sakė buvęs RF vadovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(57)
(-48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: