Neįtikėtina. Partizanai užpuolė „Achmat-1“ batalioną. Sudaužyta „kadyrovcų“ būstinė (Video)  ()

Į įvykio vietą atvyko priešgaisrinės ir greitosios medicinos pagalbos automobiliai, buvo skubiai evakuota vietos okupacinė administracija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Partizanai, padedami Ukrainos žvalgų ir bepiločio kamikadzės, užpuolė Rusijos bataliono „Achmat-1“ kadyrovcų kareivines iš okupuotame Enerhodare, Zaporižios srityje.

Atitinkamą vaizdo įrašą Ukrainos gynybos ministerijos vyriausiasis žvalgybos direktoratas savo „Telegram“ kanale paskelbė pirmadienį, rugpjūčio 28 d.

Pasipriešinimo judėjimas 9.50 val. smogė riaušių policijos „Achmat-1“ padalinio „Rosgvardija“ vietai, paleisdamas FPV (First person view) droną su sprogmenimis. Jis atakavo esantį pastatą, kur anksčiau buvo įsikūręs vieno Ukrainos bankų vietinis padalinys, tačiau okupantai jį užėmė savo reikmėms, įrengdami laikiną būstinę ir kareivines. Dėl sprogimo, kaip pranešė žvalgybos pareigūnai, buvo sužaloti okupantų darbuotojai, apgadinti kieme stovėję automobiliai. Civiliai per bepiločio ataką nenukentėjo, nors pastatas yra visai šalia gyvenamojo namo.

Patalpoje, kurioje įskrido dronas, kilo gaisras. Į įvykio vietą atvyko ugniagesiai ir greitoji medicinos pagalba. Informacijos, kiek okupantų buvo sužeista ir ar tarp jų buvo žuvusių, kol kas negauta. Savo ruožtu, po virtinės sprogimų okupantai skubiai evakavo vietos karinę-civilinę administraciją. Šiuo metu mieste atliekami patikrinimai, o prieiga prie interneto yra ribota.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(3)
(68)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: