[ŽT] Šiurpūs kandidato į prezidentus pažadai. „Neleisiu Ukrainai prisijungti prie NATO.“ Ir tai dar ne viskas (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-08-29 21:05
Respublikonu partijoje apie 70% nori nutraukti paramą Ukrainai. Bet kuris kandidatas iš jų nėra gerai. Trumpas net ne reikalingas. Išvis respublokonai, kartais pagalvoju, ar ju pragrindinis darbdavys yra JAV.
Absoliutas 2023-08-30 09:38
Respublikonai oponuoja demokratams, kai respublikonai pateks i valdzia viska darys ta paty ka daro demokratai. Jeigu NATO praras Ukraina, po 5metu teks kariauti pries Ukrainiecius, nes rusija visada puola ir i fronta siuncia okupuotu saliu zmones. Amerikonai nera idiotai ir tai puikiai supranta.
Benediktas 2023-08-30 09:52
Ar esi 99% tikras?
kestutisz 2023-08-30 12:26
Niekuom neglai būti tikras, apie kiek procentų pasitraukimo tikimybę manai galvojo vietiniai sąjungininkai Afganistane? O susipakavo mantą ir išskrido. Čia jau Ukrainos, mūsų, kitų sąjungininkų darbas įtikinti US visuomenę, kad jiem tai kažkuom naudinga. Jei ne finansiškai tai na dėkingumu ir pan. Pasikartosiu - visuomenė nejaučia jokios grėsmės iš maskovijos, net jei prisijungs ukrainiečius tai blogiausiu atveju bus ssrs v2 - tokia pat beviltiška kaip ir v1. Todėl net ir skambinti (kaip ta idiotiška reklama) reikia ne rusam, o amerikonam. O partijos - na jos bando labiausiai atspėti visuomenės nuotaikas, nes nuo to kaip tai seksis daryti ir priklausys jų rinkimų rezultatas. Vat man pvz asmeniškai labai patiko tas pats atvežtas pamuštas T-72, tokių ir įvairesnių egzempliorių galima būtų ir amerikiečiam nusiųst, kad galėtų irgi pačiupinėt, irgi gal užsimotyvuotų daugiau paramai.