[ŽT] Šiurpūs kandidato į prezidentus pažadai. „Neleisiu Ukrainai prisijungti prie NATO.“ Ir tai dar ne viskas (Foto)  (4)

Viveko Ramaswamy pažadai, tapus prezidentu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-29 [ŽT] Šiurpūs kandidato į prezidentus pažadai. „Neleisiu Ukrainai prisijungti prie NATO.“ Ir tai dar ne viskas (Foto)  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministro pirmasis pavaduotojas Antonas Heraščenka savo „Telegram“ kanale publikavo įrašą apie Respublikonų partijos kandidato į prezidentus Vivek Ramaswamy pažadus, tapus prezidentu.

Vivekas Ramaswamy​ pareiškė, kad „priims“ Rusijos kontrolę okupuotose Ukrainos teritorijose ir pažadėjo neleisti Ukrainai prisijungti prie NATO.

Respublikonų partijos kandidatas į prezidentus Vivekas Ramaswamy pristatė užsienio politikos platformą, rašo „The Hill“. Jis pareiškė, kad jei bus išrinktas prezidentu, jis pripažins Rusijos kontrolę okupuotose Ukrainos teritorijose. Politikas planuoja 2025 metais apsilankyti Maskvoje kaip prezidentas ir aptarti Rusijos ir Ukrainos karo užbaigimo sąlygas. Be to, kandidatas pažadėjo blokuoti galimą Ukrainos įstojimą į NATO, o Rusiją grąžinti į pasaulinę rinką, panaikindamas visas sankcijas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(88)
(-82)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)