„200 km nuo Maskvos.“ Putinas imasi priemonių. Ką daro spec. tarnybos (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2023-08-30 21:53
Kas supranta kokia čia logika? Kai Prigožinas važiavo link Maskvos, jų kolonas apšaudė lėktuvai bet nebandė sunaikinti Prigožino, o va kai viskas aprimo - staiga jį pašalino. Kokia tokių veiksmų prasmė? Gal Prigožinas suvaidino savo mirtį, o vienas artistas sėdi kalėjime, kad suvaidinti aukas. O kai ateis laikas keisti režimą, jie apsireikš kaip geriausi kandidatai?
SPeed_FANat1c 2023-08-30 22:39
ka ten suprasi tuos driskius. Nu bet jei cia nenori kad pasikartotu spektaklis, tai gal is tikro cia buvo rimtas reikalas o ne spektaklis ir tada gal ji rimtai ir nukale. Gal tada nebande sunkaint prigozino nes butu rimtesnis karas buves. Db apgavo, bet keista kad tas prigozinas patikejo juo. Ir nereikejo karo, pokst ir neber prigozino. Jei putina kas nors taip apgautu, tai gal irgi pasibaigtu.
Absoliutas 2023-08-30 23:06
O ko cia nesuprast? Tu norejai kad putinas nukaltu prigozina, kai jis buvo paciame jegu zydejime? Tada tikrai jie wagneriai butu nueje i maskva del kersto. O dabar prigozina pasalino, kai wagner dalis sedi baltarusijoj, dalis atostogauja, dalis afrikoje ir plius atimta visa sunkioji technika is ju. Taigi wagner siandien nekelia jokios gresmes kremliaus rezimui, todel tai buvo puikus metas suvesti saskaitas.
Senas kareivis 2023-08-31 01:29
Ir kiek gi buvo tų tankų, kurie važiavo link maskvos? Įrašuose, kuriuos aš mačiau, nebuvo nė vieno tanko. BMP, BTR, kamazai (bbž, ką jie ten vežė), ,,buchankės", žiguliukai ir kitoks chlamas. Nors kolona/vilkstinė buvo įspūdingai ilga.