Kodėl jis taip elgiasi? Ekspertas paaiškino Ramaswamy motyvus  ()

Ramaswamy bando nagrinėti pagrindines Trumpo temas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galimas kandidatas į JAV prezidentus iš Respublikonų partijos Vivekas Ramaswamy garsiai pasisakė apie karą tarp Ukrainos ir Rusijos Federacijos, siekdamas politinėje jėgoje tapti buvusio valstybės vadovo Donaldo Trumpo, kuris yra jo varžovas, konkurentu.

Ramaswamy bando nagrinėti pagrindines Trumpo temas, pavyzdžiui, kad „Vašingtonas yra supuvusi pelkė“, kurią reikia „nusausinti“, kad išgelbėtų valstijas, sakė užsienio politikos tarybos „Ukrainos prizmė“ ekspertas Aleksandras Krajevas, rašo Liga.net.

Ekspertas pridūrė, kad pagrindinė D.Trumpo varžovo užsienio politikoje tezė yra tokia: „Mažiau darykime tai, nes tai pinigai, kurie į Ameriką nenukeliauja, bet neaišku, kur ir kodėl.“

Anot eksperto, iš to kyla naratyvas, kad neva Ukrainos valstybė neturėtų būti aktyviai finansuojama, nes „rusai visu pajėgumu dar nieko nepradėjo, tad pagalvokime, kaip galėtume sutaupyti daugiau amerikiečių pinigų.“

 

Kiti JAV prezidento rinkimai numatyti kitų metų lapkričio 5 d. Dabartinis JAV prezidentas Joe Bidenas ir buvęs šalies vadovas Donaldas Trumpas jau paskelbė, kad dalyvaus rinkimų lenktynėse.

Bidenas pažadėjo palaikyti Ukrainą per akistatą su Rusijos Federacija tol, kol reikės. O D.Trumpas tvirtino, kad jei laimėtų, neva užbaigtų konfrontaciją per 24 valandas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(30)
(-22)

Komentarai ()