[ŽT] Tai žaibo smūgis? „Naktį sunaikintas geležinkelio ruožas.“ Kas vyksta pasienyje (Foto)  ()

Ukrainos ir Baltarusijos pasienyje, kaip įtariama, nugriaudėjo sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naktį į antradienį, rugpjūčio 29 d., Ukrainos ir Baltarusijos pasienyje, kaip įtariama, nugriaudėjo sprogimai, informacijos apie aukas nėra.

„Telegram“ kanalas „Belaruski Gajun“ pranešė, kad, anot pro-lukašistinės žiniasklaidos, kelios prieštankinės minos TM-62M sprogo ant geležinkelio tilto 800 metrų nuo stoties „Slovečno“ (Gomelio srities Jelskio rajonas) apie 03 val. :30.

Pirminiais duomenimis, pasienyje įvykusį sprogimą išprovokavo žaibo smūgis. Pranešta, kad detonavus minoms buvo suardytas geležinkelio bėgių ruožas ir apgadinta tilto atrama.

„Kaip įrodymas yra pridėta nuotrauka, kurioje matyti sunaikintas geležinkelio bėgis ant tilto prie pat Baltarusijos sienos su Ukraina, nuotraukoje matosi net Baltarusijos Respublikos (Baltarusijos Respublikos) pasienio postas – red. ). Atkreipkite dėmesį, kad nuotrauka daryta iš Baltarusijos Respublikos teritorijos link Ukrainos“, – pažymima pranešime.

 

Šią informaciją „Svaboda-Baltarusijos radijui“ jau pakomentavo Ukrainos jungtinių ginkluotųjų pajėgų vado padėjėjas Jevhenas Silkinas.

„Minų detonacija pasienyje su Baltarusija? Neturiu tokios informacijos“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)

Komentarai ()